dinsdag 27 april 2010

Social software

We praten uren over social software, mijn blog gaat hoofdzakelijk over het congres.....

Welnu:
Het verblijf hier is ronduit aangenaam. Het congres is goed georganiseerd en goed gefaciliteerd. Ik ben van mening dat we een goede groep hebben en dat er veel kennis gedeeld wordt. Misschien ligt dáár uiteindelijk wel de echte toegevoegde waarde. Ik steek zelf veel op van de mannen van Surf(net) en ben zeker voornemens hen bij Avans uit te nodigen om onze plannen met hen te delen. Denk daarbij aan onze plannen rond het portaal en het onderzoek naar Unified Communications.
Ook met de collega's van de universiteiten wordt regelmatig kennis gedeeld. Zo zal de RUG wellicht contact met ons opnemen over de Planon-reserveringstool die wij in gebruik hebben genomen.

Nadat we gisteren bij een echt Amerikaans restaurant hebben gegeten (Americana in het Union Station, met veeeeel vlees) zijn we vanavond in Georgetown naar een Italiaans restaurant geweest. Dat was prima! Met zijn allen weer in een busje en weer terug naar het hotel. Nog snel deze blog gemaakt en de vorige aangevuld en dan onder de lakens. Morgen om 8:45 staat de eerste sessie weer op het programma.
Dat wordt dan waarschijnlijk de laatste congresdag, het thema voor donderdag is niet boeiend (genoeg voor ons). Donderdagmiddag gaan we weer op pad naar huis.

En nu maar hopen dat Ijsland geen roet in het eten gooit.
They asked us cash, we gave them ash .........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten